Elite Izobraževanje
O nas

O nas

Klara Ramovš

direktorica Elite izobraževanje

Sem profesorica pedagogike, andragoška smer. Študirala sem v Ljubljani na Filozofski fakulteti. Po študiju sem se trinajst let ukvarjala z izobraževanjem zaposlenih na Slovenskih železnicah, pet let kot vodja Oddelka za izobraževanje. Potem sem se podala v podjetniške vode, kamor sem si vedno želela. Izobraževanje pa je ostalo moje veselje in strast.

Svoje znanje sem stalno nadgrajevala in to počnem še danes. Sem logoterapevtka, ki izvajam psihoterapevtsko prakso po metodi logoterapije Viktorja Frankla. Imam mednarodni certifikat NLP Praktik, ki sem ga pridobila na Andragoškem centru v Ljubljani, in mednarodni certifikat NLP Master pri Nadi Mulej, Sledi, d. o. o. Udeležila sem se mnogih seminarjev o učenju, nastopanju in moderiranju. Sem mentorica študentom Filozofske fakultete, smer andragogika. Sodelujem na številnih kongresih zdravstvenih delavcev. Leta 2008 sem dobila naziv častna članica Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih delavcev Ljubljana.

Sem trenerka SDI orodja in izbrana izvajalka za vseživljenjsko karierno orientacijo.

Ob vsem tem pa najbolj cenim osebni pristop in tenkočutnost pri delu z udeleženci.

Moji sodelavci

Ponosna sem na tim svojih sodelavcev. Niso le odlični strokovnjaki, imajo tudi izjemen smisel za delo z odraslimi in bogate življenjske izkušnje.

Kako delamo?

Delavnice vodimo s strastjo in z navdušenjem.

V ospredju učnega procesa so za nas vselej udeleženci.

Na kreativne načine prebujamo in spodbujamo njihove notranje moči in potencijale. Najbolj smo ponosni, ko jih zvabimo iz udobnega razmišljanja ali opazimo navdušene iskrice v očeh, “aha učinke” in povratne informacije, ki govore o premikih v razmišljanju in razumevanju.

Potrebujete informacijo?